сряда, 6 февруари 2008 г.

"Компютър Тренд" ООД е специализирана фирма за борба с битови и складови вредители (насекоми и гризачи), обслужваща държавни учреждения, чуждестранни представителства, обществени и жилищни сгради, офиси, хотели, ресторанти, търговски обекти и складове, кина, театри, музеи, училища, детски и здравни заведения, както и прилежащите им площи - дворове, паркове, места за сметосъхранение и др.
Извършва и обезопасяване на електронна, изчислителна, размножителна, охранителна и офис техника от причиняващи блокиране на системите инсекти.

"Компютър Тренд" ООД отговаря изцяло на законовата и нормативна база, уреждаща извършването на подобен вид дейност в Р. България като е регистрирана и работи съгласно определените изисквания на оторизираните държавни институции - Министерство на здравеопазването и НИОКОЗ. Услугите, които ви предлагаме, са съобразени с водещите тенденции в Европейския съюз, САЩ, Япония, Русия и др. страни с дългогодишни традиции и опит в борбата с битовите и складови вредители. Фирмата действа на основата на ИНТЕГРИРАН ПЕСТ МЕНИДЖМЪНТ (IPM).

Вредители - обект на ДД-дейност:

НАСЕКОМНИ - пълзящи и летящи:
Хлебарки (кафява-немска, черна-ориенталска, кафява-мебелна и американска), въшки, бълхи, дървеници, молци, мухи, комари, флеботосуми (папатаци), мравки, щипалки, многоножки, оси, стършели, паяци, кърлежи, скорпиони и др.
Обработката срещу насекомните вредители се извършва с най-новите и ефективни препарати: фосфороорганични съединения, карбаматни съединения, пиретроиди, регулатори на растежа, хитининхибиращи вещества, репелентни, атрактанти и др.

ГРИЗАЧИ - синантропни:
-Сив (канален) плъх, черен (домашен) плъх и домашна мишка.
-Всички други гризачи, нанасящи вреда върху обекти и заобикалящата ги среда, непосредствено свързани с човешката дейност.
Унищожаването им се осъществява по предварително утвърдена схема с антикоагулантни (хидроксикумаринови, индандионови и тиокумаринови) родендициди от второ поколение.

При екстремални ситуации като каламитет, опасност от епидемии и др., фирмата има готовност да реагира с тотална обработка с бързодействащи (остри) родендициди и фумиганти.
Ръководството и екипът на
"Компютър Тренд" ООД поддържат постоянни контакти с водещите научни институции и специалисти в тази област.
На всички наши клиенти, подлежащи на задължително договаряне за ДДД-обслужване съгласно Наредба №7/08.04.2002 г. на МЗ и МЗП като хранителни борси и складове, хипермаркети и магазини за хранителни стоки, ресторанти, сладкарници и закусвални, предприятия от ХВП за месо, мляко и зеленчукопреработка, хлебопроизводство, захарни и сладкарски изделия и др. гарантираме оптимална санитарно-хигиенна обстановка, отговаряща на европейските стандарти.
"Компютър Тренд" ООД
работи с клиенти на основа дългосрочни договори или чрез еднократни поръчки.